Exact twee jaren geleden kreeg mijn naam een voorzetsel: mama. Exact twee maanden vroeger dan normaal besloot ze om me die eretitel te geven. En zoals ze vanaf het begin nogal goed was in punctueel zijn, was ze dat ook zeker in die eerste weken. Zo verhuisden we bijvoorbeeld van het ene ziekenhuis naar het andere op exact de eerste winterdag. Mama (én papa uiteraard) gingen mee naar de eerste sneeuw. Nu, dag op dag twee jaren later, kan ik die periode met een vleugje humor navertellen. Maar liet het me 730 dagen geleden omschrijven en ik zou ‘t niet droog kunnen houden. Gelukkig was die van ons snel bijgebeend en kon ze bij kerst thuis in haar kribbe kruipen. 

 
Bestellen Vitae schaal (€95,00)
(Waarvan €50,00 gaat naar VZW Kleine held)

Alle schalen zijn dezelfde van vorm, maar verschillend in houtstructuur en houtsoorten. De afbeeldingen op deze pagina geven een voorbeeld weer en kunnen verschillen van de jouwe.

arrow&v
Selecteer je keuze

Indien je kiest voor 'ophaling' (te Sint-Truiden of Lommel) kan je zelf kiezen tussen de verschillende houtsoorten. Kies je voor 'verzending' dan maken wij de keuze voor jou.